Ilmainen toimitus ja palautus | 30 päivän palautusoikeus | Takuu 2 vuotta

Sisustukseen sopiva Artome Cinema

Akseli Mattilan vaalean kodin olohuoneessa komeilee Artome Cinema. Artomen muoto ja väritys sointuvat kauniisti kodin sisustukseen. Mattila ja hänen puolisonsa tarvitsivat kotiinsa uuden tv-tason ja samalla he halusivat päästä eroon erillisistä kaiuttimista. Sisustuksen haluttiin pysyvän mahdollisimman siistinä ja yksinkertaisena eikä minkään huonekalun haluttu hallitsevan tilaa liiaksi.

Artome Cinema tuli vastaan netistä löytyneiden artikkelien ja arvostelujen kautta. Sen jälkeen alkoi vertailu, kumpi on kustannuksiltaan edullisempi: televisiotaso ja sen kylkeen soundbar ja kaiutinyhdistelmä vai Artome. Lopputulos oli, että Artome Cinema ei lopulta ollut kovin paljon isompi kustannuksiltaan kuin televisiotaso ja erilliset äänentoistolaitteet.

Mattila kävi testaamassa laitetta jälleenmyyjän liikkeessä: Cinema yllätti! Laite ei ole erityisen iso, mutta sen sisään on sulautettu kaikki tarpeellinen. Äänenlaatu vakuutti nopeasti. Parasta Artome Cinemassa on sen tyylikkyys ja helppokäyttöisyys. Laite käynnistyy samalla, kun avaa television eikä laitteen kytkemiseen tarvita kuin yksi johto. 

Mattila arvostaa kotimaista designia ja varsinkin lähellä valmistettuja tuotteita. Hän on itsekin varsin kätevä käsistään ja kotoa löytyykin itse valmistettuja huonekaluja. Mattila suosittelee Artome Cinemaa kaikille, jotka pitävät tyylikkäistä, sisustukseen räätälöitävissä olevista huonekaluista sekä niille, ketkä arvostavat mahtavaa ääntä musiikkia kuunnellessa tai elokuvia katsellessa.