Ilmainen toimitus ja palautus | 30 päivän palautusoikeus | Takuu 2 vuotta

Älykodin kotiteatteri

80-luvun elokuvissa oli jo aikoinaan älykotiteknologiaa, valot syttyivät käsiä taputtamalla. Omassa kodissa sellainen olisi ollut ”siisteintä ikinä”, tosin nimenomaan silloin 80-luvulla. Nykyään älykoti on rakennettavissa varsin pienillä panostuksilla, eikä tarvitse enää tyytyä pelkkiin ääniohjattuihin valoihin.

Jere Ollikaisen kodissa on useampia älyratkaisuja ja yksi niistä on Artome Cinema. Älylaitteet ovat hankittu helpottamaan arkea, mutta niissä on toki toinenkin puoli – ne ovat älyttömän siistejä ratkaisuja. Ollikaisen kodin laitteet toimivat puheohjattavalta älynäytöltä. Ohjausta pystyy myös automatisoimaan, jolloin esimerkiksi kotiin tullessa ja oven avatessa valot syttyvät automaattisesti ja musiikki alkaa soimaan.

Artome Cinema oli Ollikaiselle tuttu laite jo entuudestaan ja hän tiesi, että laite on loistava. Silti Artome Cineman äänenlaatu ja helppokäyttöisyys yllättivät hänet uudestaan, samoin hänen kaverinsa. Ollikaisen koti onkin hyvin suosittu hänen ystäväpiirissänsä, kun pidetään leffailtoja – enää puuttuu popparikone. Artome käynnistyy puheohjauksella älynäytöltä. Yksinkertaisuuden ansiosta, Artome Cinemaan ei tarvinnut tehdä minkäänlaisia muutoksia, saati hankkia sovelluksia, jotta se saatiin liitettyä älynäyttöön. 

Ollikainen onkin erittäin tyytyväinen Artome Cinemaan, joka täydentää hänen älykotiaan. Artomea hän voikin suositella kaikille tekniikkaa ja mahtavaa ääntä arvostaville. Seuraava hankinta Ollikaisen älykotiin on puheella ohjattava robotti-imuri, tosin popparikoneella voisi saavuttaa isomman suosion.