Ilmainen toimitus ja palautus | 30 päivän palautusoikeus | Takuu 2 vuotta

Kotiteatterin soundit kohdilleen

No tätä huonekalua ei ole kokoamisen vaikeudella pilattu!

Kun salibandyn tuplamaailmanmestari Miko Kailiala avasi Artomen paketin, oli ensivaikutelma positiivisesti yllättynyt. Ei johtoviidakkoa ja vain kaksi osaa, jotka piti liittää toisiinsa: itse taso ja jalat, joiden värivalintaa oli mietitty huolellisesti. Tuotteen kasaus ja asennus eivät vieneet kauaa aikaa. Parin ruuvin sekä virta- ja HDMI-johdon kytkemisen jälkeen Artome Cinema oli jo valmiina käyttöön, ja television soundit nousivat uudelle tasolle.

Miko päätyi hankkimaan Artome Cineman, sillä ajatus johdottomasta kotiteatterista houkutteli. Perinteiset ratkaisut lisäkaiuttimineen eivät innostaneet. Lisäksi kodissa tassuttelee säännöllisesti myös nelijalkainen koirakaveri, joten sekin tuli ottaa huomioon mahdollisten lisäjohtojen asentamisessa. Onneksi löytyi johdoton ja asennusvapaa vaihtoehto: TV-taso, johon oli integroitu vahvistin ja kaiuttimet ja jonka designin ja värin sai vielä itse valita.

Oma design ilman lisäjohtoja

Netin kautta tehty tilaus arvokkaasta kotiteatterista, toki mietitytti: itse tuotetta, kun ei voinut nähdä ja testata livenä. Onneksi Artomen nettisivulla erilaisten väriyhdistelmien testaaminen onnistui helposti ja juuri omaan makuun ja sisustukseen sopiva vaihtoehto löytyi. Artome Cineman mitat ja muu informaatio tuotteesta olivat hyvin esillä netissä, joten tietojen perusteella oli helppo kaavailla TV-tasolle oikea paikka. Kun sitten viimein koitti hetki, jolloin Artome Cinema pääsi omalle paikalleen, oli selvää: sehän istui omaan olohuoneeseen, kuin salibandymaila maajoukkuepelaajan käteen.

Soundit testiin

Alun positiivinen ensivaikutelma jatkui myös käyttöön asti, sillä Artome Cinema lunasti lupaukset heti ensimmäisestä käyttöpäivästä alkaen. Cinema ohjautuu helposti TV:n kaukosäätimellä, joten mitään ylimääräisiä kaukosäätimiä ei tarvita.

”Olen ollut todella tyytyväinen Artome Cinemaan jo nyt lyhyen yhteiselomme aikana. Televisio-ohjelmia on ollut ilo katsella, kun äänet on niin sanotusti mintissä”, Miko kertoo.

Artome Cineman äänentoisto saadaan pian kavereidenkin arvioitavaksi, vaikka suorituskyky onkin jo onnistunut vakuuttamaan käyttäjänsä. Soundia kun on päässyt jo testailemaan langattomasti suoraan mobiililaitteesta.

”Pakko tunnustaa, että musiikki kuulostaa erilaiselta kuin ennen, mutta vain hyvällä tavalla. On kiva tottua parhaaseen”, Miko kuittaa.