Ilmainen toimitus ja palautus | 30 päivän palautusoikeus | Takuu 2 vuotta

Miksi kotiteatteri?

Nautitko Sinäkin elokuvateatteritasoisesta äänentoistosta omassa olohuoneessasi?

Niin mekin. Televisioiden näyttöjen muuttuessa entistä isommiksi ja ohuemmiksi, on sisäänrakennetulle kaiuttimille kuitenkin jäänyt entistä vähemmän tilaa ja niiden teho on pienentynyt. Tämän vuoksi moni päätyy täydentämään katselukokemuksen äänimaailmaa ulkoisilla kaiuttimilla.

Usein kotiin kaivataan myös omaan sisustukseen sopivaa ratkaisua. Erilaiset kaiuttimet johtoineen, eivät välttämättä kuitenkaan ole esteettisesti paras vaihtoehto ja lisäksi ylimääräiset johdot voi olla hankala piilottaa.

Artome cinema - kotiteatteri
Miksi kotiteatteri?

Toteuta oma design

Artome Cinema on kotiteatteri, joka on suunniteltu designkalusteeksi. Tämä ”soiva tv-taso” voidaan räätälöidä jokaiseen sisustukseen sopivaksi erilaisia runko-, jalka- ja kangasvaihtoehtoja yhdistelemällä.

Räätälöi oma Artome Cinema

Elämyksiä olohuoneeseen

Artome Cinema yhdistää sisustuksellisuuden sekä korkealaatuisen äänentoistoelämyksen. Kun katsot perinteisiä TV-kanavia tai kuuntelet musiikkia, Artome Cinema toistaa äänen kuten se on studiossa suunniteltu, eli stereona (2 kaiutinta), jolloin vasen ja oikea kaiutin tuovat halutun stereoäänen ja subwoofer toistaa bassotaajuudet.

Mikäli katsot sarjoja tai elokuvia suoratoistopalveluista tai maksukanavilta, tuottaa Artome Cinema monikanavaisen äänimaailman, joka ohjelmaan on suunniteltu ja käyttöön tulee automaattisesti Dolby Digital kotiteatteri.

Artome Cineman käyttö onnistuu television omalla kaukosäätimellä, eli se käynnistyy ja sammuu samoista painikkeista, kuin televisiokin. Äänenvoimakkuutta voit myös säätää television kaukosäätimen kautta. Artome Cinemalla voit soittaa myös musiikkia suoraan mobiililaitteestasi Bluetoothin avulla.

Mitä eroa on kotiteatterilla ja soundbarilla?
Entä mihin vahvistinta tarvitaan?

Lue lisää

Jäikö mieltäsi vielä askarruttamaan jokin asia?

Usein kysyttyä