Ilmainen toimitus ja palautus | 30 päivän palautusoikeus | Takuu 2 vuotta

Artome on älykalusteita valmistava yritys, joka on vuodesta 2016 asti vastannut asennusvapaiden audiovisuaalisten ratkaisujen tarpeeseen. Artomen älykalusteet kehitetään ja valmistetaan Heinolassa. Suomalainen suunnittelu ja kalustedesign ovat helppokäyttöisyyden ja siirrettävyyden lisäksi vahvasti Artomen ideologian sydän. Tehdasvalmisteiset älykalusteet poistavat kiinteän asentamisen tarpeen ja ne muokkautuvat siirrettävyytensä ansiosta tilaan kuin tilaan.

Made in Heinola

Artomen tarina alkoi kuitenkin jo vuonna 2013, kun keksijä Toni Parikka sai asiakastoimeksiannon kalusteen sisään rakennettavasta äänentoistojärjestelmästä. Parikka tarttui haasteeseen ja asiakkaan toive kalustekaiuttimesta toteutui. Syntyi ensimmäinen Artome älykaluste, josta myöhemmin muokkautui Artome Cinema. Tämän ”soivan tv-tason” avulla televisio saadaan muunnettua kotiteatteriksi ilman erillisiä kaiutinjohtoja sekä luotua olohuoneeseen korkealaatuinen musiikki- ja elokuvaelämys.

Artome Cinemassa yhdistyvät skandinaavinen ja räätälöitävä design sekä kotimainen teknologiaosaaminen. Tuotteiden kotimaisuudesta kertoo myös Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu-merkki.

Artome haastaa perinteiset AV-ratkaisut ja uudistaa rohkeasti koko audiovisuaalista alaa myös B2B-sektorilla. Yrityksen uusin lippulaivatuote on yrityksille ja julkisiin tiloihin suunnattu älykaluste Artome M10, jossa yhdistyvät laserprojektori, äänentoistojärjestelmä sekä videokonferenssivalmius.

Viemme suurella ylpeydellä kotimaassa valmistettua Artomen designia myös ulkomaille. Artomen kansainväliseen jälleenmyyntiverkostoon liittyy jatkuvasti uusia toimittajia, joiden missiona on myös asennusvapaan ja helppokäyttöisen tekniikan mahdollistaminen tilaan kuin tilaan. Vain mielikuvitus on rajana.