Ilmainen toimitus ja palautus | 30 päivän palautusoikeus | Takuu 2 vuotta

Artome Cinema 3.1 + Yamaha MusicCast

(14 tuotearviota)

Räätälöi oma Artome Cinema:

Tyhjennä

Kuvaus

Käyttövalmis Artome Cinema 3.1-kotiteatteri Yamahan MusicCast AV-vahvistimella. Artome tuotteet ovat avainlipputuotteita ja ne valmistetaan Suomessa Heinolan tehtaalla. Tuotteita on myyty vuodesta 2016 alkaen satoihin kohteisiin.

Tuotteella on ilmainen toimitus ja palautus, joten voit kokeilla tuotetta kotonasi 30 päivän ajan.

Artome Cinema on laadukasta äänentoistoa arvostavan sisustajan kotiteatteri, jossa kaapelit ja tekniikka on suunniteltu piiloon. Ratkaisu sisältää kaksi pääkaiutinta, keskikaiutin, subwoofer sekä Yamaha MusicCast AV-vahvistin sisäänrakennettuna tyylikkääseen kalusteeseen. Tuote on tehdasvalmis, joten riittää että liität Artome Cineman HDMI-kaapelilla televisioon ja kytket sähkön. Musiikkia voit toistaa langattomasti verkon yli tai Bluetoothilla. Voit myös kytkeä perinteisen DVD:een tai levysoittimen. Katso lisää: Usein kysyttyä

Tekniset tiedot:

 • Kuvaus: 3.1 – kotiteatteri esiohjelmoidulla AV-vahvistimella
 • Kaiutinjärjestelmä: Sisäänrakennetut stereo- ja keskikaiuttimet ja aktiivi-subwoofer
 • Kaiutinelementit: 5” passiiviset laajakaistaelementit, 8” aktiivinen subwoofer
 • Taajuusvaste: 40 – 20 000 Hz
 • Jakotaajuus: 80 Hz, 4 000 Hz
 • Koko: L 184 * S 49 * K 39 cm
 • Paino: 65 kg
 • Runkomateriaali: Maalattu mdf
 • TV-liitäntäkaapeli: HDMI kaapeli (2 m)
 • Sähkö: 230 VAC. Laitteessa on sähköliitäntä TV:lle ja yhdelle lisälaitteelle.
 • AV-vahvistin: Yamaha MusicCast AV-vahvistin valmiiksi asennettuna. 5-kanavainen voimakas surround-ääni, sisäänrakennetut suoratoistopalvelut, MusicCast monihuonejärjestelmä ja langaton surround, Bluetooth.
 • Äänentoiston kaapelit: Johtosarja on kytketty valmiiksi, 6 x banaaniliitin, 1 x RCA
 • Takuu: 2 vuotta

Lisätiedot

Runkoprofiili

Vino, Serene

Runkoväri

Valkoinen, Musta

Jalkavaihtoehto

Lakattu tammijalka, Valkoinen tammijalka, Musta tammijalka, Valkoinen metallijalka, Musta metallijalka

Etukangasväri

Musta, Antrasiitti, Tumma harmaa, Kylmä harmaa, Lämmin harmaa, Valkoinen, Tumma ruskea, Viininpunainen, Pronssi, Kupari, Kulta, Vaalea okra

14 arviota tuotteelle Artome Cinema 3.1 + Yamaha MusicCast

 1. Suvi

  Miehen vanhojen lattiakaiuttimien jälkeen tyylikkään näköinen ja sisustukseen täydellisesti sopiva kotiteatterijärjestelmä.👌 😄 Makiat äänet ja käyttömukavuus ihan parasta. Päälle vaan, ei paljo muuta tarvi miettiä. Ei pystyis elämään enää ilman.

 2. Janne

  Ostin 3.1 Cineman joulukuussa 2018. Asennus oli helppo, ja asetusten säätö on yksinkertaista. Äänenlaatu on huippuluokkaa, ja saat kotiisi leffateatteritunnelmaa järkevään hintaan. Kaapelit ei tule tielle, vaan saat nätisti kaikki piiloon jo asennuksen aikana.

  Iso suositus tälle! Aina toisinaan tulee vierailijoille esiteltyä TV:n kaiuttimien ja tämän eroa, mikä on valtava.

 3. Toni

  Hankimme 3.1 Cineman vuonna 2018 edelliseen taloomme, sillä rouva kielsi isännältä kaikennäköiset johdot ja muut viritykset.

  Nyt pari vuotta myöhemmin Cinema on kulkenut mukana seuraavaankin taloon ja on itseasiassa yksi ainoita huonekaluja, josta ei suostuttu uuden talon osalta luopumaan.

  Loistava äänenlaatu, upeat efektit ja hieno synkronointi muiden laitteiden kanssa. Uuteen taloon tehtiin vielä niin, että Cineman vaatima HDMI-johto yhdessä TV:n virtajohdon kanssa piilotettiin seinän sisään ja lopputuloksena TV leijuu Cineman päällä kauniisti.

  Design on sellainen, että se miellyttää myös Rouvan silmää, joten tässä tuotteessa on kaikki kohdallaan. Vahva suositus.

 4. Miku

  Enää ei ole paluuta entiseen kun tää laite on kerran tullut taloon. En ees tajunnut miten paljon parempi ja helppokäytöisempi tämä on kuin edelliset johtojen kera asennetut ns kotiteatterisysteemit. Lisäks ulkonäöllisesti laite skulaa About mihin vaan. Rouvakin sai uuden kukkapöydän ihan vaivihkaa.

 5. Miikka&vaimo

  3.1 Cinema on kuulunut olohuoneen kalustoon jo useamman vuoden. Johdottomuus tuo monia hyviä asioita mukanaa, kuten esimerkiksi siivoaminen on helppoa laitteen alta, tenavat ei pääse räpeltämään johtoja eikä muutenkaan häiritseviä johtoja ole näkyvissä.

  Oma lukunsa on tietysti äänenlaatu. Ihan sama katsooko leffaa vai kuunteleeko musiikkia verkosta tai muusta lähteestä, niin ihan priimaa. Itse kuuntelen tosi paljon Spotifystä telkkarin käyttöliittymän kautta eikä oikeastaan tule muuten kotona enää musiikkia soitettua.

  Pieni varjopuoli pienen lapsen kanssa oli se, että tenavalla tahtoi olla mieletön mielenkiinto kaiutinelementtien suojaverkkoja kohtaan. Tämä ei kuitenkaan liity tuotteen laatuun vaan enemmänkin lapsen uteliaisuuteen. Älkää siis tehkö vähemmän kiinnostavia laitteita pliis! 🙂

  Pieni kehitysidea voisi olla se, että miten Cinemaan saisi näppärästi langattomat takakajarit. Nyt olen itse ratkaissut ongelman langallisilla ja johdot menee nätisti johtokourujen ja listojen alla, mutta tähän langaton ratkaisu olisi jees.

  • Artome

   Hei Miikka&vaimo,

   Kiitos arvostelusta ja kehuista. Kiitos myös kehitysideoista, joita otetaan ilolla vastaan.
   Artome Cinema on kehittynyt viime vuosina ja nykyään eturistikot (=suojaverkot) ovat tiukasti magneetilla kiinni, jottei ihan pienimmät tenavat saisi niitä irti. Emme ole kuulleet vielä tenavista jotka olisivat nykyisen ratkaisun saaneet irti, mutta näitäkin saattaa olla 🙂

   Kumppanimme Yamaha on ratkaissut puolestamme tuon langattomien takakaiuttimien ongelman. Nykyiseen Artome Cinemaan saa langattomat Yamahan takakaiuttimet, jolloin Artome Cineman saa laajennettua 5.1 kotiteatteriksi. Tosin toteuttamallasi tavalla saat Artome Cinemaan juuri ne takakaiuttimeet kuin haluat.

 6. Jussi

  Aivan uskomaton laite, joka mullisti käsitykseni tv-tasosta täysin. Helppo ja yksinkertainen käyttää, ja äänenlaatu hipoo pilviä. Elokuvat ja musiikki saavat aivan uuden merkityksen, kun päräyttää tämän laitteen tulille. Helpottaa myös paljon kodin siisteyttä, ja säästää paljon tilaa.

 7. Petri

  Todella hyvä ison olohuoneen ja monen katselupaikan äänentoistolle! Myös sisustuksen kannalta hieno, lapsiperheen kulutuksen kestävä tuote!

  Soundit toimineet hienosti myös järjestystä vaihdettaessa!

  Olen tykännyt todella paljon ja musiikin kuuntelu lisääntynyt kunnon äänentoiston ja helpon käytettävyyden (aina valmis tv:n kautta) myötä!

 8. reijo pasma

  Cinema kotiteatteri on ollut käytössä reilut kaksi vuotta ja kokemukset ovat hyvät. Järjestelmän asennus oli vaivatonta ja kaikki onnistui paremmin kuin mitä olisi voinut ennakkoon edes kuvitella. Laite on helppokäyttöinen ja äänen taso on erinomainen.
  Tämän hankinnan jälkeen elokuvien katselu ja musiikin kuuntelu
  on selvästi lisääntynyt ja ollut nautinnollisempaa uusien äänielämysten myötä. Musiikkia voi kuunnella langattomasti joko verkosta tai bluetoothilla.

  Hankintaan on kaiken kaikkiaan oltu tyytyväisiä ja tätä kotiteatteripakettia voi lämpimästi suositella muillekin.

 9. Miro

  Hankin Cineman 2018 aikoihin. En tule koskaan vaihtamaan tätä pois. Paras ratkaisu ikinä. Korvaa täydellisesti Rumat irtokajarit jossain tv:n vieressä jotka eivät oikeesti ole hyvän näköisiä. En ymmärrä miksi tämmöinen ei ole vuonna 2020 ainoa vaihtoehto.

  Perheessä on ihan tosi hifi harrastajia, jotka on kehunut äänentasoa todella paljon.

 10. Jarmo

  Ostin elokuussa 2020 3.1 Cineman. Olen vuosien varrella etsinyt sekä silmiini että korviini miellyttävää kokonaisuutta ja tämä ylitti odotukseni täysin heti ensitutustumisesta lähtien. Kaiken kruunasi asentamisen helppous, virrat pistokkeisiin ja johto telkkariin ja se oli siinä.
  Kyllä se vain näin on, että Suomessa osataan nämä hommat!

 11. Jukka

  Noin viikon verran ollut Cinema käytössä, niin on se vaan hieno laite!. Näyttää sekä kuulostaa hyvältä, ja käyttö helppoa.

 12. Mikko (varmistettu kirjoittaja)

  Tilaus: Hyvää chattiasiakaspalvelua – vastaus tuli kaikkiin kysymyksiin nopeasti ja ystävällisesti.
  Toimitus: Nopea toimitus ja kaluste saapui toivotusti jouluksi kotiin. Ainoa miinus tulee paikallisen kuljetuspalvelun tavasta jättää paketti sateeseen autokatoksen tippuvan rännin alle täysin ilmoittamatta. Eivät soittaneet edes ovikelloa. Siellä olisi kastunut koko tuote, jos en olisi sattunut muusta syystä ulos.
  Tuote: Plug-and-play pääosin. Pieniä ongelmia Arc-juttujen kanssa, mutta kaikesta on selvitty. Nyt on pari viikkoa kuuntelua takana. Vahvistin ja kaiuttimet ovat tässä ajassa löytäneet ominaisen äänensä ja hyvältä kuulostaa niin musiikki kuin leffat, vaikka vertailupohjana on KRK:n aktiivisetti ja isompi subwoofer. Ja ennen kaikkea on nättiä, kun ei ole johtoviidakkoa pitkin poikin tason taustaa. Apple TV ja Nintendo Switch sopivat vahvistintilaan niin, että ilmakin vielä kiertää!
  Ehdotuksia: Olisipa hienoa, jos takalevyn reiän puolen voisi päättää tilatessa. Olisi entistä helpompi sovitella johdot piiloon.

 13. Jarkko

  Ollaan äärettömän tyytyväisiä tuotteeseen. Alussa oli säätöä ARC:n kanssa kun TV ja mukana toimitettu viritinvahvistin eivät keskustelleet täysin yhteen, mutta Artomen asiakaspalvelu otti heti kopin ja nyt kaikki toimii.
  Laitteelle 5 tähteä ja Artomen tuotetuelle 5 tähteä.

  • Artome Support

   Kiitos Jarkko palautteesta!
   Hyvä asiakaspalvelu on asia mihin voimme helposti itse vaikuttaa, joten panostamme siihen.

 14. Sami

  Päädyin alunperin hankkimaan Cineman, koska oli tarve tyylikkäälle tv-tasolle ja johdot vituttivat. Itseasiassa vähän yllättävänä bonuksena tuli hintaan nähden huikea äänentoisto.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *