Ilmainen toimitus ja palautus | 30 päivän palautusoikeus | Takuu 2 vuotta

Kotiteatterielämys mimmienergialla

Tavallinen työpäivä Artomen Vierumäen toimistolla sai mukavan käänteen, kun markkinointipäällikkö Piia Kallioinen ja asiakkuuspäällikkö Veera Wallendahr saivat tehtäväksi lähteä toimittamaan Artome Cinema TV-tasoa erityiselle asiakkaalle. Vaikka työpäivä molemmilla sujuukin enemmäkseen tietokoneen äärellä, oli tilaisuuteen tarttuminen itsestäänselvyys: juuri tähän toimitukseen kaivattaisiin nyt mimmienergiaa.

Helsingin sydämessä Artome Cinemaa oli vastaanottamassa tv-kokki ja -juontaja Sara La Fountain. Artome Cineman kantaminen sujui kahdelta artomelaiselta leidiltä helposti ja TV-taso saatiin hyvin mahtumaan myös hissiin ja lopulta sisään asuntoon.

Voi miten ihanalta se näyttää, olen tosi tyytyväinen

Sara totesi, kun Artomen Veera ja Piia saivat asemoitua Artome Cineman omalle paikalleen olohuoneessa. Saran valinta oli puhtaan valkoinen Serene-design harmaalla etukankaalla ja puisilla jaloilla. Hän iloitsi erityisesti siitä, miten hienosti tammijalkojen väri sulautui upeaan parkettilattiaan.

Artome Cineman asennusvapaus ja helppo sulauttaminen osaksi sisustusta tuli todistettua konkreettisesti. Televisio ei vielä Artome Cineman toimituksen aikaan ollut paikalla, mutta helppo ”kahden piuhan” taktiikka (virtajohto seinään ja HDMI-piuha televisioon) antoi selkeät stepit sille, miten kotiteatterielämys saataisiin toteutettua. Ääntä voisi kuitenkin testata jo ennen television saapumista.

Ai tällä voi soittaa musiikkia suoraan puhelimesta?

Sara ihmetteli, kun Piia kertoi, että Bluetooth yhteyden avulla myös mobiililaitteen pystyi yhdistämään Artome Cinemaan. Piia ja Veera vain totesivat, että kannattaa pitää huolta sopivasta äänentasosta, sillä TV-tasosta lähtee tarvittaessa niin muhkeat saundit, että niistä pääsevät nauttimaan naapuritkin.

Saran kodin uutta ilmettä Artome pääsi toteuttamaan yhteistyössä Glowdian kanssa. Tunnelmia Artome Cineman toimituksesta sekä valmiin remontin kuvia pääset kurkkaamaan suoraan Saran instagram-tililtä @saralafountain